28 Haziran 2012 Perşembe

Mehmet TOPAL Fenerbahçe'de


Fenerbahçe, Topal'ı Borsa'ya bildirdi

Fenerbahçe Kulübü, Valencia'da forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Topal bu gelişmenin ardından "Herşey yolunda, iki tarafın anlaşması ve sözleşme imzalamama çok az kaldı." diye konuştu. Sarı lacivertlilerin Valencia'ya 4.5 milyon, Topal'a ise 2.8 milyon euro ödemesi bekleniyor.

Fenerbahçeİspanya’nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal’ın transferi için görüşmelere başlandığını, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi.
Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği milli futbolcu Mehmet Topal'dan açıklama geldi. Topal "Herşey yolunda, iki tarafın anlaşması ve sözleşmeimzalamama çok az kaldı." diye konuştu.
İspanya'dan alınan bilgilere göre Mehmet Topal için Valenica'ya 4.5 milyon Euro ödenecek. Milli futbolcuya yıllık 2 milyon 800 bin euro + maç başı 15 bin Euro ödenmesi bekleniyor.
Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'dan 5 milyon euro bedelle İspanya'nın Valencia takımına transfer olmuştu. 
MEHMET TOPAL KİMDİR?
Mevkii: Orta saha
Doğum Tarihi: 3 Mart 1986 (26 yaşında)
Doğum Yeri: Malatya
Oynadığı Takımlar: Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia
Bu sezonki performansı: 37 maç 2 gol
Milli Takım performansı:
A-Milli: 27 maç 0 gol
U-21: 13 maç 1 gol
FENERBAHÇE'NİN ÜÇÜNCÜ BOMBASI
Sarı lacivertliler, bu sezon transfer piyasasında fırtına gibi esiyor. Sezona Hollanda Milli Takımı ve Liverpool'un tecrübeli oyuncusu Dirk Kuyt transferi ile başlayan Fenerbahçe, ardından sol bekte Hasan Ali Kaldırım bombasını patlatmıştı. Son olarak bugün Valencia'dan Mehmet Topal'ı da renklerine katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan kadrosunu 3 güçlü isimle takviye etti.
kaynak www.milliyet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...