12 Haziran 2012 Salı

REW fuarı ardından


Tüyap Kongre ve Fuar Merkezinde 7-10 Haziran 2012 Tarihleri arasında 8'incisi düzenlenen Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Atık yönetimi Uluslararası Fuarı ardından aklımında kalanları paylaşmak istedim.


Katılımcısı olduğumuz fuar sanki biraz sönük geçti gibi geldi bana.Bu seneki fuarda dikkatimi çeken özellikle İtalya ve Alman firmalarının yoğun katılımları.


Sanayi ve Teknik gelişim açısından bizden ilerde olan bu ülkelerde geri dönüşüm ve çevre teknolojilerinin gelişimi bizden çok daha ileriler.


REW İstanbul  fuarında bu sene katılan İtalyan firmalarının isimlerini kısaca belirtmek istiyorum,


MARCHET CHAMBER OF COMMERCE OF ANCONA, REGIONE MARCHE, ECOMONDO - 16th INTERNATIONAL TRADE FAIR OF MATERIAL & ENERGY RECOVERY AND SUSTAINABLE DEVELOPMENT, RIMINI FIERA S.p.A, BRANDONI SOLARE S.p.A,AGF GROUP, AIR CLEAN S.r.L, PETROLTECNICA S.p.A, 5PM S.r.L, L.A.V. S.r.L, ATZWANGER S.p.A, FORREC S.r.L SHREDDERS, ING BONFIGLIOLI S.p.A, MECCANICA GERVASONI, NORD ENGINEERING S.r.L, OFFICINA MECCANICA MOLINARI S.r.L, SIDERCAMMA S.r.L, TESTORI S.p.A, VOMM IMPIANTIE PROCESSI S.p.A ve WRS ITALIA S.r.L olacak.


Tabi bu kadar yurt dışı katılımın iki nedeni bu sektörlerinin ülkemizde yeterince gelişmiş olmaması,üretici firma azlığı ikinci olarakta Türkiye'nin sahip olduğu pazar hacmi ve lokasyonu .


Firmam adına verimli olduğunu düşündüğüm bu fuarda tanıtımın biraz eksik kaldığını düşünüyorum.Çünkü her geçen zamanda katılımcı sayısı artarken ziyaretçi sayısında bu çok fazla belli olmuyor.


Bu sene 30 ülkeden 350 katılımcı vardı.Toplam ziyaretçi sayısı ise 10.000 kişi civarında olduğu söylendi.


İnşallah bir sonraki fuar daha canlı ve dolu olur.


Saygılar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...