28 Mart 2012 Çarşamba

O'na tüm Dünya Hayran Dakota Rose



Kaliforniya, Amerika'da yaşayan 23 yaşındaki Dakota Rose, bu fotoğrafları ve videoları sayesinde özellikle Japonya ve Çin olmak üzere tüm dünyanın takip ettiği bir blogger haline geldi.
Giyim tarzı Japon çizgi romanlarından çıkmışa benzeyen Dakota Rose, Barbie bebeğe benzerliği ile de dünyanın dört bir yanında haberlere konu oldu.




Fotoğraflarına ilk bakıldığında insanda "gerçek değilmiş" izlenimi uyandıran Dakota Rose, kotakoti adlı bloguyla tüm dünyaya ulaşıyor.

YouTube'a yüklediği videolarda makyaj teknikleri ve giyim tarzıyla ilgili bilgi veren Dakota Rose'un videoları o kadar çok ilgi görüyor ki, bunlara YOUKU'da bile rastlamak mümkün


Kimileri genç kızın fotoğraflarının photoshop yardımıyla bu hale getirildiğini iddia etse de, Dakota Rose YouTube üzerinden paylaştığı videolarda sadece makyaj kullandığını söylüyor


Dakota Rose'un hayranları Çin, Japonya, Kore ve Rusya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından genç kıza mesaj gönderiyor.





Dakota Rose'un diğer resimleri için TIKLAYIN

kaynak www.milliyet.com
Meet Dakota Rose, aka KotaKoti, a girl some would say looks more like a doll or manikin than a human. But what do you think?


kaynak http://thechive.com/2012/03/27/dakota-rose-is-something-out-of-this-world-33-photos/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...